OSGeo sponsoring mogelijkheden

Momenteel hanteert de stichting drie manieren om haar activiteiten en projecten te sponsoren.

Stichting Sponsoring

Dit programma is de belangrijkste manier om uw financiële steun aan te bieden. Fondsen worden gebruikt voor de dagelijkse activiteiten, het opzetten en actief houden van de online gemeenschap en middelen voor samenwerking, promotionele activiteiten en nog veel meer. Het programma biedt verschillende financiering niveaus elk met specifieke mogelijkheden voor u als stichting sponsor om publieke erkenning op te bouwen en kansen in de markt te creëren.

Project Sponsoring

Elk OSGeo Project heeft de mogelijkheid fondsen te ontvangen middels project-specifieke donaties op verschillende vastgestelde donatie niveau's. Fondsen worden binnen een project gealloceerd voor taken zoals ondersteuning, openstaande software problemen verhelp en het toevoegen van nieuwe functionaliteit. Donors worden bekend gemaakt via de sponorpagina van het betreffende project. Donors receive public acknowledgment through the project's sponorship web page.

Conferentie Sponsoring

FOSS4G is de jaarlijks terugkerende conferentie, georganiseerd door OSGeo. Op de FOSS4G komen vele projecten en gemeenschappen uit de Open Source wereld samen. Er zijn veel sponsor mogelijkheden op deze conferentie die jaarlijks door meer dan 500 mensen van over de hele wereld wordt bezocht. FOSS4G is het evenement voor praktische training, netwerken en het ontmoeten van gelijkgestemde mensen en bedrijven.